14 september 2009

BlodsdropparFuchsia, eller blodsdroppe som den också heter, är en otroligt vacker blomma. Finns i så många sorter och färgkombinationer.En del kan få sina exemplar att nästan likna små träd.Mina brukar hålla sig till att vara de relativt låga plantor som de inhandlas som.Ibland kan jag lyckas att övervintra någon, men oftast brukar det bli till att köpa en ny planta när våren kommer.
Bloggen har fått lite nya "höstkläder"!
Helt plötsligt fick jag för mig att ändra lite på designen, blev bland annat en bild bakom rubriken och bloggbeskrivningen. Har alltid tyckt att det är svårt med bild där, då den lätt blir för framträdande och nästan döljer det egentliga budskapet.
Men nu försöker vi så här!
Ett tag i alla fall!

1 kommentar:

Moa sa...

Ser alldeles lagom och fint ut på din blogg just nu.. och det är sant att ibland kan man inte focusera på det som står för det är så mycket runtomkring... kan tycka jag har för mycket ibland..och så försöker jag rensa.. =). Fuchsior är underbara.. en del är smala skira ballerinor och en del är frodiga och härliga madamer med massa härligt frasande sidenkjolar.. *fniss*.. men jag tycker de ser ut som små vackra flickor.. dessa bloddroppar.. ha det gott Moa