17 september 2009

Höstbild
Gula löv, ekollon, äpplen och astrar - det är höst nu. Ännu så länge en väldigt vacker, mild och solig höst. Septemberdagarna är fyllda av mer solsken, än vad hela augusti var.
Och så länge som höststormarna och nattfrosten håller sig på avstånd så går det an. Däremot kommer mörkret krypande allt tidigare på kvällarna och även morgnarna har blivit mer dunkla. Ljuset kommer precis innan det är dax att traska till jobbet!

Bilden ovan är resultatet av lite trixande med ett program som heter Comic Life och följde med min Mac dator. Har inte testat så mycket tidigare, men tycker nu att jag har fått lite mer "kläm" på det! Innan blev de nya, sammansatta bilderna så stora, nu har jag kommit på ett sätt att förminska dem. Tvivlar på att det är det rätta sättet, men det funkar!! Och det är ju huvudsaken!

Men roligt är det, så det lär bli flera sådana här trix-bilder!

2 kommentarer:

promenader på landet sa...

Vad duktig du är på att fixa med bilder! De är verkligen jättefina, jag älskar höstbilder! Ha en skön helg! Kram Maria

Anonym sa...

Kul att du tittade in hos mig,och jätte tack för kommentaren. Det är alltid lika roligt. De du gör med bilder verkar kul. Den jag har i min blogg har en kompis gjort av mina bilder. Hade varit kul att kunna.
Ha en bra kväll
Lena