22 januari 2010

Virkad katt


Hittade en hög med gamla handarbetstidningar från slutet av 70 -talet och början av 80 -talet. Roligt att se hur modet har förändrats, försvunnit och nästan är på väg tillbaka igen!


Bland annat fanns det mönster till de här virkade grytlapparna.
Annorlunda att ha en "spiskatt", kanske någonting att prova en dag!

11 kommentarer:

bakom berget sa...

Tack för kommentaren hos mig!
Ja, varför inte virka en liten grytlapp? Jag är en sån som vill att handarbeten ska bli klara på en gång. En grytlappskatt är väl ett lagom projekt!
Ha en jätteskön helg! Kram från Åsa.

Marie sa...

Kuliga små katter...men tyvärr är mina handarbetskunskaper mycket mycket små, i det närmaste obefintliga. Kram och ha en skön fredagskväll!

Mimmi sa...

Hej :)
Ja det är jätte roligt att hitta saker som man har gjort för länge serdan och som du skriver ,, så är det ju nästan på mode igen :) jag att och virkade jätte mycket när jag var lite yngre :)

Jorun sa...

Det var virkelig noen morsomme katter!

Änglarnas hus sa...

Vilken vitaminkick i färger!!!.. det är kul med så pass gamla tidningar..dottern är såld på 70-talet och tittar gärna i gamla inredningstidningar!!

ha en skön helg!!

Kramis Sanne

Unknown sa...

Hej!
Tack för din gulliga kommentar hos mig!Kul att du gillade mitt visitkort och mina foton.
Nu måste jag bara bestämma mig!!Jag vet inte än var jag ska skriva ut fotona, så det blir att leta imorgon, ifall de tar några dagar på sig att göra det.Men det är roliga bekymmer.
Du har en sån fin blogg, så här vill jag verkligen kika in mer, och så skriver du så vackert!
Önskar dig en riktigt fin vecka nu!
/Kram Karin

Maria sa...

Roliga katter!
Jag har just suttit framför TV:n och virkat på något som jag tänker ska bli en väska, men jag är lite orolig att det blir en toffel istället. Jag har inget mönster...=)

Saraleona sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Saraleona sa...

Hej!

De va jätte söta, skulle väldigt gärna vilja ha mönstret till dessa om du vill dela med dig av dem. Hade varit kul att göra och skänka till stans katthem där jag är aktiv så de kan sälja och få in pengar till sin verksamhet.

LisaMatilda sa...

Hej Saraleona!

Kul att du gillade kattorna. Ska försöka att lägga ut mönstret på bloggen inom de närmaste dagarna.
LisaMatilda

Re-dizain sa...

Skrattar...jag har virkat en liknande grytlapp med inspiration från en bild jag sett se här: http://re-dizain.blogspot.com/2008/07/virkat-grytlapp.html
att man aldrig kan vara först med någon idé:)
så söta...